Mijn site voor veel informatie:

zaterdag 16 augustus 2008

1 week oud.

.
De papieren zijn weg.
.
Vandaag de lijst ingevuld voor De Raad van Beheer en zijn onderweg, de namen : Yanti, Yason en Yesse zijn nu definitief.
Ook hebben er zich al 2 families gemeld via de telefoon. Een familie was op vakantie in frankrijk.
.
Beide bellen volgende week terug. Ze waren zeer blij en heel erg enthousiast. Ook hadden ze beide mijn weblog gevolgd, dat is natuurlijk helemaal leuk. Kunnen ze alles volgen en dat was nou juist mijn bedoeling hiervan........
.
De pups hebben vandaag hun geboortegewicht verdubbeld. Vanmorgen zaten ze er nog maar een paar gram naast, dus dat zal vanavond wel overtroffen zijn.
De weegschaal is wel steeds een krimp, ze schuiven er steeds af.
.
Yanti..........................355 + 25.
.


Yason.........................385 + 29.
.
Yesse.........................366 + 31.
Het gaat goed en er zijn helemaal geen maars............
Alleen maar leuk, ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Vandaag kwam Veerle regelmatig naar buiten, naar ons. Ze had er vol vertrouwen in dat het goed ging met de pups. Alleen als er iemand komt, dan vlug naar binnen, beschermen, ze is een zeer alert moedertje.
Personen die ze niet zo goed kent, dan springt ze hoog tegen hun aan en hapt een beetje, van afblijven die zijn van mij hoor...........
Wordt vervolg.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Hoi Dory,

Wat een prachtige plaatjes zie ik hier in Frankrijk op het scherm verschijnen. Wat groeien ze goed en wat glanzen ze prachtig. Als straks de oogjes open gaan, zullen we nog wat beleven! Het zijn werkelijk drie stoere binken!
Veel liefs uit Frankrijk en tot gauw. Groetjes

door: Simone zei

Wat een mooie foto's en wat heb je alles met veel zorg, aandacht en liefde gedaan. Geweldig en een inspirerend voorbeeld. Je mag trots op jezelf zijn Dory en ik ben het ook op jou!